Кличко виділить цистерну фарби для активістів

Мер столиці Віталій Кличко пообіцяв цистерну фарби для того, аби небайдужі мешканці столиці позамальовували надписи на фасадах історичних будинків.

Так мер відреагував на зауваження щодо хлопців, яких він напередодні застав за розмальовуванням стін по вулиці Стрілецькій.

– Щодо «художників», яких я застукав за розписуванням стін будинку в історичному центрі столиці. Тут лунають пропозиції, мовляв, ви б краще допомогли їм і видали кілька відер фарби, бо хлопці «корисною справою займаються і замальовують надписи з адресами телеграм-каналів із розповсюдження наркотиків». У  такому разі, в мене теж є пропозиція: я готовий виділити не кілька відер, а цистерну фарби! Щоб вони та інші небайдужі допомагали місту прибирати надписи хоча б з історичних будинків столиці,  написав Віталій Кличко на своїй сторінці у Facebook.

Він пообіцяв фарбу та все інше, необхідне для того, щоб позамальовувати різну «творчість».

– Головне – щирість намірів і готовність робити Київ кращим і гарнішим! Спільно боротися з вандалізмом, випадків якого сьогодні в Києві, на жаль, багато. Коли паплюжать пам‘ятники, нові гарні об‘єкти, б‘ють скло на зупинках, розмальовують стіни історичних будинків,  наголосив мер.

Next Post

У Києві водій побив на дорозі велосипедиста через зауваження

Вт Лип 28 , 2020
У Києві водій легковика побив на дорозі велосипедиста через зауваження. Інцидент стався на Позняках, в районі Ахматової, 44а. Як повідомляється в паблік “Зупини Лося“ в Facebook, чоловік припаркувався з порушенням і в нього мало не в’їхав велосипедист. Киянин на велосипеді зробив водієві зауваження і поїхав далі, однак той наздогнав його, […]
побиття велосипедиста

Можливо ви пропустили?