В Україну прибула перша партія вакцини Pfizer

Pfizer

В Україну прибула перша партія вакцини від COVID-19 виробництва Pfizer/BioNTech – у межах механізму COVAX. Посадка літака, який привіз до Києва вакцину, транслювалася у прямому ефірі.

Так, Україна отримала 117 тисяч доз вакцини Pfizer у межах ініціативи COVAX.

“Сьогодні перші 117 тис. доз вакцини Pfizer прибудуть до України. Наступні партії у 10 млн вакцин за прямими поставками очікуємо, починаючи з травня-червня. Загалом за поставками від різних виробників законтрактовано 32 млн доз вакцин”, – сказав безпосередньо перед приземленням літака з вакцинами під час виступу у Верховній Раді голова МОЗ Максим Степанов.

Вакцину “зустрічали” заступник міністра охорони здоров’я – головний санітарний лікар України Віктор Ляшко, голова Представництва ЄС в Україні Матті Маасікас, голова Представництва ВООЗ в Україні Ярно Хабіхт.

Next Post

У Києві маршрутка збила на смерть жінку

Пт Кві 16 , 2021
Правоохоронці встановлюють обставини смертельної ДТП на Позняках Сьогодні, 16 квітня, на вулиці Вишняківській у Дарницькому районі Києва сталася дорожньо-транспортна пригода, в результаті якої загинула жінка. На місце події направлено слідчо-оперативну групу з розслідування ДТП столичної поліції, патрульних поліцейських та карету швидкої допомоги, повідомляє пресслужба поліції Києва. Попередньо встановлено, що 60-річний […]
ДТП

Можливо ви пропустили?