Ляшко захворів коронавірусом, незважаючи на першу дозу вакцини AstraZeneca

Ляшко

Заступник міністра охорони здоров’я – головний державний санітарний лікар Віктор Ляшко захворів на  коронавірус, незважаючи на те, що раніше йому була введена перша доза вакцини від коронавируса Oxford / AstraZeneca (CoviShield) від компанії-виробника Serum Institute (Індія).

Про це він написав на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

“Отримав позитивний ПЛР на ковід. Потрапив в той період, коли імунітет від щеплення ще не повністю сформований. Як показує аналіз даних клінічних досліджень, ефективність вакцини після одноразової стандартної дози становить 76% з 22 по 90 день. Рівень антитіл зберігається протягом цього періоду з мінімальним зниженням.

У мене був тільки 13-й день після щеплення, коли з’явилися симптоми, тому “зрада” скасовується. Але я впевнений, що саме завдяки вакцинації перебіг хвороби пройде без ускладнень і незабаром зможу повернутися до роботи! “- написав він.

Нагадаємо, 2 березня Ляшко отримав першу дозу вакцини від коронавіруса індійської вакцини AstraZeneca.

 

Next Post

У Боярці пролунав гучний вибух, загинула людина

Вт Бер 16 , 2021
Сьогодні, 16 березня, у місті Боярка (Київська область) по вулиці Королюка пролунав вибух. Як повідомляють місцеві мешканці у соцмережах, внаслідок вибуху померла людина, рештки якої розкидало по вулиці. Серед версій, чому стався вибух, називають детонування саморобної вибухівки. Внаслідок вибуху також було пошкоджено два припаркованих автомобіля та огорожу будинку, а у землі утворилася […]
Вибух Боярка

Можливо ви пропустили?