Вбивство Шеремета: з підозрюваної Юлією Кузьменко провели слідчий експеримент

У Києві провели слідчий експеримент з лікарем і волонтером Юлією Кузьменко, яка проходить як підозрювана у справі про вбивство журналіста Павла Шеремета. Про це повідомляє «Громадське».

Експеримент за участю криміналістів, правоохоронців та Юлії Кузьменко проходив на вулицях Івана Франка, В’ячеслава Липинського і Бульварно-Кудрявській. Слідчі хотіли перевірити, чи збігається хода підозрюваної з ходою жінки, яка потрапила на записи камер відеоспостереження.

Кузьменко була одягнена в одяг, яка, ймовірно, була на ній в той день, коли під автомобіль Шеремета заклали вибухівку.

Адвокат Кузьменко Владислав Добош заявив, що клопотатиме про повторне проведення слідчого експерименту, так як на відео з матеріалів справи видно, що йшли двоє людей. За версією слідства, другою людиною був Андрій Антоненко. Також Дебош уточнив, що слідчий експеримент не завершений, ще будуть оформляти всі документально і відправляти на експертизу.

1 thought on “Вбивство Шеремета: з підозрюваної Юлією Кузьменко провели слідчий експеримент

  1. Влад Коновалов. И всё же, кто и за что убил Шеремета?
    strelaua.com/index.php?option=com_content&view=article&id=19676:2020-01-02-16-20-28&catid=5:2010-04-01-13-34-10

Comments are closed.

Next Post

На Троєщині вандали знищили малюнок із зимовим котом

Пт Січ 3 , 2020
На столичній Троєщині невідомі знищили стенд-мурал біля кінотеатру «Флоренція» (вул. Маяковського, 31), на якому зображений яскравий рудий кіт. Фото розбитих частин опубліковано в Facebook-групі «Троєщина FB». Також постом поділився автор малюнка – київський художник Віталій Гідеван. «П’яним тваринам чимось завадила намальована картина. Чи вміємо святкувати », – підписано фото. Post […]

Можливо ви пропустили?