Студенти КНУ обурені проведенням політичного заходу “Слуг народу” на території їх університету

Виборча кампанія-2020 у ропалі. Голова партії «Слуга народу» Олександр Корнієнко пояснив, чому його політична сила провела захід в навчальному закладі попри заборону.

Відповідаючи на питання про те, чи не суперечить проведення партійної конференції у внутрішньому дворі головного вищого навчального закладу України, голова СН розповів, що «червоний корпус — знакова для столиці локація».

Ми виступаємо за нову якість столиці — без незаконних забудов, порушень, — сказав Корнієнко

Використання навчальних закладів для політичних заходів суперечить ст. 31 закону «Про вищу освіту».

Реагуючи на зауваження про те, що 21 вересня студенти анонсували акції протесту щодо цього вчинку «слуг», голова партії відповів, що «якщо будуть які-небудь санкції, ми готові».

В той же час публічні заходи політичного характеру у закладах освіти студенти назвали дуже неприйнятними. Про це 21 вересня повідомили на сторінці “Студпарламент КНУ. Життя твого Університету” у “Фейсбук”.

У виші зазначили, що занепокоєні ситуацією. Представники навчального закладу негативно відреагували на акцію політичної партії та закликали суспільство звернути увагу на такі дії влади.

Студентський парламент засудив заходи політичного характеру на території вишу. Для задоволення політичних інтересів використання назви вважається неправомірним.

Next Post

З’явилася карта занедбаних історичних будівель Києва

Пн Вер 21 , 2020
Команда архітекторів, реставраторів, урбаністів і дизайнерів створила Мапу реновації – карту занедбаних пам’яток історії та архітектури в Києві. Зараз на сайті Мапа реновації 227 покинутих будівель, 66 з яких – пам’ятки архітектури. Команда проєкту збирала дані про будівлі в Шевченківському районі Києва, але пізніше планують знайти заброшки по всій Україні. У Мапі реновації досліджують […]
занедбаний будинок

Можливо ви пропустили?