У Подільському районі відкрили пам’ятний знак загиблим воїнам АТО/ООС

пам`ятник АТО

4 грудня, керівництво Подільської районної в місті Києві державної адміністрації на чолі з головою Віктором Смирновим вшанували пам’ять героїв, які загинули під час антитерористичної операції на сході нашої Батьківщини та відкрили у Почайнинському сквері пам’ятний знак загиблим воїнам АТО/ООС.

«Низький уклін усім, хто захищав і продовжує захищати рідну землю та відстоювати її незалежність на сході. Нехай цей пам’ятний знак стане місцем, де бойові побратими й кожен із жителів міста зможуть схилити голову на знак пам’яті й шани загиблих борців за волю та незалежність рідної землі. На превеликий жаль, 24 наші земляки-подоляни поклали свої життя, захищаючи національну єдність та територіальну цілісність держави. Світла пам’ять про них навіки житиме в наших серцях», – зазначив у своєму виступі очільник Подільського району Віктор Смирнов.

За словами голови району, в бойових діях на сході нашої країни в лавах Збройних Сил України та інших військових формуваннях взяли участь більше двох тисяч мешканців Подільського району.

Усі присутні вшанували пам’ять героїв, які загинули під час антитерористичної операції на сході України хвилиною мовчання та поклали квіти до пам’ятного знаку.

Крім того, до поминальної панахиди (літії) за загиблими воїнами на сході України долучився настоятель храму, голова парафіяльної ради митрофорний протоієрей парафії святого Миколи Набережного отець Стефан Яремчук.

Раніше ми повідомляли, що зниклого музиканта Олександра Дерев`яненко знайдено мертвим.

Next Post

Двоє українських вчителів з Києва та Запоріжжя увійшли в ТОП-50 за версією Global Teacher Prize

Сб Гру 5 , 2020
Українські вчителі Олександр Жук із Запоріжжя і Наталя Гладких з Києва увійшли в ТОП-50 кращих вчителів світу за версією Global Teacher Prize. Про це повідомляє Цензор. Олександр Жук ставав кращим вчителем України в 2018 році. Він викладає інформатику в запорізькій школі-інтернаті “Джерело”. Щоб спілкуватися з учнями вивчив мову жестів. Наталя […]
Global Teacher Prize

Можливо ви пропустили?