Важливість міжнародних транспортних перевезень

Важливість міжнародних транспортних перевезень важко переоцінити. Однак їх організація стала значно важчою. Війна вносить свої корективи. Тож для того, щоб ваші вантажі гарантовано потрапляли з пункту А в пункт Б, потрібно дуже ретельно обирати компанію перевізника.

Вантажні перевезення

На що варто звернути увагу?

Як довго компанія працює на ринку?

Перевізники, що мають вже певну історію на українському ринку, зі значно більшою вірогідністю можуть гарантувати безпроблемне транспортування вантажів. Оскільки кожна країна має свої особливості, правила перетину кордону, перелік необхідних документів. Новачки можуть просто не володіти необхідною базою знань.

Наявність власного транспорту

Це вкрай важливий критерій. Якщо компанія-перевізник має власний автопарк, та навіть вантажні судна – то вона повністю контролює весь процес транспортування. І, навіть якщо виникають кризові ситуації, то їх можна вирішити всередині фірми. 

Допомога при оформленні митних документів

Митне законодавство, як загалом і будь яке інше, регулярно зазнає змін. Компанія перевізник повинна бути в курсі актуальних законів і правил, допомагати своїм клієнтам максимально швидко оформлювати електронне декларування. 

Доставка

Існують різні способи доставки. На склад, розподільчу базу, поштове відділення, або ж прямо до дверей клієнта. Одні з них зручніші для перевізника, інші – для адресатів. Але якщо є можливість обрати перевізника, який привезе вантаж прямо до дверей, то навіщо погоджуватись на інше?

Географія доставки

Чим ширший перелік країн, куди можлива доставка, тим краще. Однак у будь-якому випадку, цей параметр варто уважно вивчити перед тим, як замовляти послуги.

Турбота про клієнта

Компанія, яка перш за все, турбується не про збільшення свого чека, а про комфорт клієнта – це справжній скарб. Таких дійсно мало. Чітке виконання графіку, вирішення бюрократичних питань, оптимальні маршрути та варіанти доставки – це те, що повинен перевізник робити для своїх клієнтів. 

Соціальна позиція

В умовах повномасштабної війни з Росією велику роль грає позиція кожного бізнесу в Україні. Відсутність зв’язків з країною-агресором та регулярні донати на ЗСУ – це великий плюс.

Важко знайти перевізника, який відповідає всім цим параметрам? Такий є.  AS-Trans, який вже більше 20 років працює в Україні саме такий. На офіційному сайті www.as-trans.com.ua є вся необхідна інформація. Це перевізник, який має власний автопарк, флот, турбується про кожного свого клієнта і невтомно працює для того, щоб українці отримували послуги найвищої якості. 

Компанія AS-Trans відповідає всім 

Next Post

Наскільки сильний дефіцит електроенергії у Києві

Вт Гру 20 , 2022
Через останні ракетні удари та обстріли з використанням дронів-камікадзе енергетична інфраструктура столиці отримала сильні пошкодження. Про це розповів мер Києва Віталій Кличко під час розмови із представниками ЗМІ на відкритті головної ялинки. “В результаті атак, які були сьогодні вранці, деякі з дронів пошкодили енергосистему міста Києва та області. У зв’язку […]
Виключення світла

Можливо ви пропустили?