Зеленський закликав українців повідомляти про корупцію на гарячу лінію НАБУ

Президент України Володимир Зеленський звернувся до українців із закликом повідомляти про будь-які прояви корупції на гарячу лінію НАБУ.

Відповідне відеозвернення опубліковано в Facebook глави держави.

“Я часто закликав вас взяти участь в якомусь Челлендж або флешмобі. Зараз настав час для самого масштабного. Взяти участь може кожен громадянин України – для цього не потрібно записувати ніяких відео, не потрібно ставити ніяких хештегов. Потрібно тільки одне: жити за законом . Шлях України до успіху – це дорога з двостороннім рухом. Ми як влада будемо працювати чесно, але нам потрібен і ваш крок назустріч. Ми не зможемо відродити економіку, якщо люди не будуть платити податки. це стосується кожного: від олігарха до водія таксі ” , – сказав Владим р Зеленський.

https://www.facebook.com/zelenskiy95/videos/2337051096545253/

“І я зараз звертаюся до громадян: якщо від вас вимагають хабар, пропонують відкат або будь-яку іншу корупційну схему – будь ласка, не мовчіть. Не треба писати в соціальних мережах: “Все пропало, ці такі ж, як і ті. Зеленський понаставляв своїх рішал”. Ні, ось телефон: це гаряча лінія НАБУ. Телефонуйте і повідомляйте, а провоохоронні органи будуть реагувати і карати. Давайте пам’ятати, що Європа починається не з державного кордону. Європа починається з недопалка, який летить в сміттєвий бак, з пристебнутого ременя безпеки, з оплачених комунальних послуг та податків, з відповіді немає, коли вашій фірмі пропонують на тендері нагнути держава … “- сказав Зеленський, продемонструвавши номер гарячої лінії: 0 800 503 200.

Next Post

Выбираем кухонный уголок

Пн Вер 23 , 2019
Кухонный уголок – это оптимальный вариант для тех, у кого кухня скромных размеров, но есть желание обустроить комфортные посадочные места. Однако для того, что бы уголок стал любимым местом всем семьи, а не очередным пылесборником, нужно перед покупкой обратить внимание на несколько параметров. Репутация производителя Только компания, которая использует качественные […]
Кухонный уголок

Можливо ви пропустили?