У Києві з водія таксі зробили наркокур’єра

поліція

Стало відомо про інцидент, який не так давно стався в столиці. Хлопець міг потрапити в серьйозну халепу.

Потерпілий розповів, що у нього було замовлення з точки а в точку Б, потрібно було зробити доставку на таксі, і сказали, що заплатять на кінцевій адресі.

Замовник здався водієві дуже підозрілим, тому, проїхавши невелику відстань, він зупинився і подивився, що ж лежить всередині посилки.

У службі таксі він працює вже далеко не перший рік, і вже стикався з тим, що через нього передавали наркотичні речовини. Всередині конкретно цієї посилки лежало 4 цибулини, і один пакет з наркотичними речовинами.

“Я відразу ж набрав 102 і розповів про ситуацію, що склалася. Через пару хвилин мене набрали копи і сказали, щоб я відвіз коробку адресату, де вони нас зустрінуть» – розповідає автор.

Водій вирішив все зробити за законом, і не пошкодував про це. Якщо раптом ви зіткнетеся з подібною ситуацією, то чиніть також.

 

Next Post

У 2021 році у 23 вестибюлях метро у Києві оновлять усі турнікети, кожен прийматиме банківську картку

Ср Гру 9 , 2020
У 2021 році у 23 вестибюлях київського метро замінять усі турнікети на такі, що прийматимуть банківську картку. Про це в ефірі Громадського радіо сказала заступниця начальника Київського метрополітену Наталка Макогон. «Ми зараз почали програму заміни старих турнікетів. На станції «Сирець» вже встановлені турнікети нового типу — високі, як в Парижі. Такі […]
метро

Можливо ви пропустили?