Новий Еліта Центр? У Києві зупиняють грандіозне будівництво?

Варшавський квартал

Stolitsa Group зупинила будівництво ЖК «Варшавський мікрорайон», «Варшавський 2», «Варшавський Плюс».

Про це повідомляєттся у телеграм каналі Солом’янський район. Київ

У Києві в якнайшвидшому часі відбудеться ще одна гучна зупинка будівництва в сфері нерухомості. Після Укрбуду збирається зупинити все будівництво і Stolitsa Group.

На даний момент в компанії відмовляються коментувати ситуацію, що склалася. За даними джерела всередині компанії, який попросив залишитися анонімним, більшість співробітників компанії звільнені, інших попередили, що це останній місяць роботи компанії:

«Було прийнято рішення про призупинення будівництва всіх наявних житлових комплексів. У компанії почалися скорочення персоналу. Запущено процес ліквідації компанії », – заявив Кирило Молодий (ім’я та прізвище змінені – ред.), пишуть на каналі.

Нагадаємо, Stolitsa Group є найбільшим гравцем на ринку нерухомості в Києві. Одним з власників компанії є Влада Молчанова, яка звинувачується у рейдерському захопленні ринку Столичний. Партнером Молчанової є литовський інвестор Раймондас Тумена.

Поки що компанія Столиця не коментувала цього повідомлення яке масово шириться по соціальних мережах.

Раніше ми повідомляли, яким був минулий рік для київського метро.

Next Post

Будівельна інспекція відмовилася дозволити будівництво висотки біля метро "Шулявська"

Вт Січ 12 , 2021
Державна архітектурно-будівельна інспекція 29 грудня відмовила ТОВ “Рінко” у видачі дозволу на будівництво торгово-офісного комплексу по проспекту Перемоги 50-а. Про це повідомляють Наші гроші з посиланням на дані Порталу Єдиної державної електронної системи в сфері будівництва. Підставами для відмови стало неподання замовником будівництва цілого ряду обов’язкових документів, включаючи містобудівні умови […]
Эксон премьер шулявська

Можливо ви пропустили?