Рада відклала обов’язкові РРО для більшості категорій ФОП

ФОП

Верховна Рада схвалила компромісний проєкт закону, який відкладає запровадження РРО (реєстраторів розрахункови операцій) для більшості категорій фізичних осіб підприємців щонайменше на рік.

“За” прогулосували 319 депутатів.

Це відбулось після кількох невдалих спроб досягти компромісу у парламенті, масових акцій протесту під стінами Верховної Ради і навіть втручання у ситуацію Володимира Зеленського.

Спочатку монобільшість не хотіла відкладати запровадження РРО, проте врешті пішла на компроміс. У парламенті за згоди усіх фракцій за один день розробили та ухвалили спільний документ.

Усі фракції погодились застосувати процедуру ad hoc – тобто ухвалили за один день без усіх передбачених регламентом процедур проходження проєкту.

Протестувальники, які вимагали відкласти запровадження РРО, перекривали центральну вулицю Грушевського, чим викликали невдоволення багатьох киян.

Представники бізнесу наполягають, що повна фіскалізація може знищити їхній бізнес. Хоча багато експертів наголошують, що запровадження РРО допоможе здолати сірий ринок та полегшить роботу білого бізнесу.

Раніше ми повідомляли, що ще одна дівчина розповіла про домагання фотографа Ктітарчука.

Next Post

Київський музей народної архітектури відкрили для відвідувачів

Вт Гру 1 , 2020
Національний музей народної архітектури та побуту України  у перший день зими відкриває вхід для відвідувачів. З 9 листопада музей у Пирогові не працював через стрімке поширення коронавірусу. «Двері нашого музею символічно відчиняються разом із приходом справжньої зими! Та легкий морозець і сріблястий сніжок не перешкода, а навпаки – рецепт такого необхідного […]
Пирогово

Можливо ви пропустили?