Власник АТБ виявився догхантером

Власник мережі супермаркетів АТБ Буткевич розстріляв дев’ять собак та наказав викинути їх у лісі біля його мисливського господарства “Фауна”.

Про це повідомляє Ольга Савченко на своїй сторінці у соціальній мережі Фейсбук.

Мертвих собак знайшли грибники. Вони викликали поліцію, проте правоохоронці так і не приїхали.

Виявилося, що під час Революції Гідності на території мисливського господарства “Фауна” переховувалися криворізькі тітушки з бригади Льосіка.

Згідно матеріалам це мисливське господарство належить одному з власників АТБ Геннадію Буткевичу.

Воно розміщується біля села Білий Берег Іванківського району, поруч із сумнозвісним Межигір’ям.  Сюди нерідко приїжджав пополювати сам Янукович із синами. А Буткевич, за дорученням Януковича спонсорував масові акції за участі жінки президента.

З початком РЕВОЛЮЦІЇ ГІДНОСТІ мережа АТБ спонсорувала і забезпечувала харчами АНТИМАЙДАН а також перевозила  тітушок на акції фургонами АТБ.

Після втечі Януковича – з території Фауни здійснювалася евакуація беркутівців та тітушок через чорнобильську зону до Білорусі. Активісти Правого Сектора, Дорожнього контролю та Антикору намагалися заблокувати виїзд з території угіддя, одначе цього разу міліція відпрацювала на всі сто.

Активістам не дали пройти на територію, унаслідок чого поплічникам Януковича вдалося втекти. Бригадир тітушок Льсик згодом стане заступником командира по забезпеченню сепаратистського карального батальйону СПАРТА та буде вбитий в один день із Мотороллою. Згідно з інформацією ЗМІ – за спробу віджати мережу АТБ на окупованих територіях у свого колишнього шефа догхантера Буткевича.

Щодо вбитих собак: за словами місцевих жителів у лісах навколо “Фауни” нерідко знаходили мертвих собак зі слідами вогнепальних поранень, проте такого масового забою ще не було. Можливо це був відстріл через якусь епідемію, але не можна виключати і того, що серед наших мисливців поширюється ганебна іспанська традиція – вбивати собак після закінчення сезону полювання.

 

Next Post

Со склада в Киеве украли две тонны орехов кешью (ФОТО)

Чт Лис 10 , 2016
Kievinform.com. Со склада в Оболонском районе Киева неизвестные похитили две тонны орехов кешью. Воры проникли на склад по улице Марка Вовчка, повредив стену ангара. Об этом сообщается на сайте нацполиции. Начато уголовное производство по ч. 5 ст. 185 (Кража) Уголовного кодекса Украины. Санкция статьи предусматривает до 12 лет лишения свободы с […]
Полиция

Можливо ви пропустили?