Верещук прокоментувала свої польоти на парасольці над Києвом

Народний депутат України Ірина Верещук, яку зняли підвішеною на тросах над мостом у центрі Києва заявила, що не розуміє ажіотажу навколо передвиборчого ролика.

Про це вона заявила в ефірі соціально-політичного ток-шоу “Свобода слова Савіка Шустера” на телеканалі “Україна”.

Так, Ірина Верещук зазначила, що це відео символізує «вітер змін». Однак, вона щиро не розуміє, чому цей ролик викликав такий ажіотаж у громадськості.

“Це рекламна кампанія, готуємо ролик. У ролику є деякі елементи, серед деяких елементів є той, який сьогодні обговорюють всі в Україні. У чому такий ажіотаж? Трохи не можу зрозуміти. Я зробила щось, чого не варто було б робити? Як діючий політик, як людина, яка може собі дозволити знятися в рекламній кампанії. Так що дивна, звичайно, позиція”, – заявила політик.

Верещук зазначила, що в ролику є трохи прихований сенс, який символізує вітер змін.

“Саме тому парасолька, тому що осінь в Києві. Є деякі емоції, які пов’язані з осінню. Їх я хочу й передати. Дійти до глядача, дійти до нашого виборця саме таким способом”, – додала депутат.

 

Джерело

Next Post

Дві школи у Києві вже працюють дистанційно

Сб Вер 5 , 2020
У п’ятницю, 4 вересня, дві столичні школи перевели на дистанційне навчання через захворювання вчителів. Також тимчасово закрили на карантин 4 дитячих садки. По одному в Деснянському, Печерському, Оболонському та в Дніпровському районах. Дві столичних школи перевели на дистанційне навчання через захворювання вчителів. Ще в 11 школах на дистанційне навчання відправили […]
Школа

Можливо ви пропустили?