У Вишневому цілий тиждень не буде води

У місті Вишневе в період з 2 по 9 грудня буде відсутнє водопостачання

Про це повідомляє інформаційний портал “Моя Київщина” з посиланням на сторінку “ВИШНЕВЕ Активна громада” у Faсebook.

Роботи пов’язані з будівництвом нового резервуару чистої води. Орієнтовно, в ці дні водопостачання буде відсутнім з 9:00 до 17:00 години.

ВИшневе

Будівництво резервуару планувалося тривалий час. Вже проведені масштабні роботи з бетонування, наразі займаються гідроізоляцією резервуару та підводять комунікації. В результаті, ємність резервуару чистої води буде збільшена в кілька разів, а також буде проведено масштабну заміну необхідного технологічного обладнання. Це є важливим кроком на майбутнє в питанні сталого забезпечення міста Вишневе необхідними обсягами питного водопостачання,– говорить начальник відділу ЖКГ Олександр Волков.

Виконання робіт сплановано таким чином, щоб вишнівчани практично не мали проблем з відключеннями води. Але повністю унеможливити певні незручності нереально. Зокрема, планується розпочати процес заміни двох груп мережевих засовок великого діаметру, для встановлення яких необхідно припинити водопостачання.

Раніше ми повідомляли, що на Троєщині знайшли 13 бойових снарядів.

Next Post

В "Борисполі" у пасажирів в нижній білизні знайшли діаманти на 15 млн грн (ФОТО)

Чт Лис 26 , 2020
Правоохоронці вилучили у двох пасажирів в аеропорту “Бориспіль” дорогоцінні камені, які вони заховали в нижній білизні. Про це повідомили в Державній митній службі України. Вранці в четвер, 26 листопада, 50-річний чоловік і 43-річна жінка повернулися зі Стамбулу (Туреччина). Для проходження митного контролю вони обрали спрощений канал – “зелений коридор”. Після […]
Діаманти

Можливо ви пропустили?