У Гройсмана розповіли, де і коли школярам видадуть світловідбиваючі жилети

Державне агентство інфраструктурних проектів закуповує світловідбиваючі жилети для дітей, про видачу яких з 1 вересня заявив прем’єр-міністр Володимир Гройсман.

Про це повідомив прес-секретар прем’єр-міністра Василь Рябчук, передають УН.

“Жилети є, цим займається Держагентство інфраструктурних проектів. Вони їх купують і передають на місця, в школи”, – сказав він.

За його словами, у перші дні вересня поліцейські будуть проводити першокласникам уроки з безпеки дорожнього руху, і на них будуть роздавати жилети.

В 2016 році Національне агентство з питань підготовки та проведення в Україні фінальної частини чемпіонату Європи 2012 року з футболу та реалізації інфраструктурних проектів було перейменовано в Державне агентство інфраструктурних проектів України.

Агентство координується Кабінетом Міністрів через Міністра інфраструктури та реалізує державну політику у сфері розвитку, будівництва, реконструкції та модернізації авіаційного, морського і річкового транспорту.

Next Post

На столичному Печерську затримали чоловіка з партією кокаїну вартістю 300 тисяч гривень

Пт Лип 12 , 2019
Працівники управління протидії наркозлочинності столичної поліції на бульварі Лесі Українки затримали молодика з наркотиками. Про це повідомляє пресслужба Національної поліції України. “Затриманим виявився 21-річний житель Сумської області, який раніше проблем із законом не мав. У нього вилучили речовину, схожу на кокаїн, електронні ваги та фасувальні пакети. Вартість наркотичних засобів за цінами […]
Полиция-Киев

Можливо ви пропустили?