Завтра до Львова і Києва приїдуть знову сотні українців з Польщі

Завтра до Львова і Києва приїдуть знову сотні українців з Польщі

Потяг №706/705 вирушить із Перемишля 23.03.20 о 15:50 та прибуде до Києва о 23:59. Дорогою матиме зупинку у Львові. Квитки на потяг можна придбати на сайті Укрзалізниці.

Укрзалізниця призначила ще один швидкісний поїзд Інтерсіті+ Перемишль (Пшемисль) – Київ для евакуації українців з Польщі, котрі внаслідок карантинних обмежень не можуть самостійно перетнути кордон. Поїзд відправиться із Перемишля о 15:50 23 березня під номером 706/705.

Під час рейсу з Польщі поїзд робитиме зупинку у Львові та прибуде до Києва о 23:59. До Перемишля поїзд прослідує без пасажирів.

Квитки на вказаний поїзд можливо купити тільки через онлайн-систему booking.uz.gov.ua. Бригада стюардів, яка обслуговуватиме поїзд, буде забезпечена усіма необхідними засобами захисту та дезінфекції.

Нагадаємо, що раніше Укрзалізниця відправила вже сім спеціальних поїздів Інтерсіті+ Перемишль – Київ для евакуації громадян України із Польщі та Чехії, котрі внаслідок обмежувальних заходів, у зв’язку з карантином, не можуть самостійно перетнути кордон. Також призначено поїзд “4 столиці”, який виконує спеціальний рейс для повернення додому українців, а також громадян Білорусі й балтійських країн.

Джерело

Next Post

В Україні розпочався другий етап боротьби з коронавірусом, - Ємець

Пн Бер 23 , 2020
У України починається другий етап боротьби з коронавірусом, який полягає в протистоянні COVID-19 не тільки попереджувальними заходами, а й безпосередньо лікуванням хвороби. Як інформує прес-служба Міністерства охорони здоров’я в Facebook, про це Міністр охорони здоров’я України Ілля Ємець заявив в інтерв’ю 112 каналу. “Україна, на жаль, не змогла вжити жорстких […]
Ілля Ємець

Можливо ви пропустили?