Рятувальники ліквідували пожежу в одному із кафе на гідропарку

25 березня о 7:14 до оперативно-координаційного центру Головного управління ДСНС України у м. Києві надійшло повідомлення про пожежу, яка виникла на Гідропарку, що в Дніпровському районі столиці.

ДСНС
Фото: ДСНС

На місце події негайно прибули найближчі пожежно-рятувальні підрозділи. По прибуттю, вогнеборці встановили, що горить одне із кафе на Гідропарку та передали про підвищений ранг пожежі. Гасіння пожежі ускладнювало відсутність пожежних гідрантів, тому бійці встановлювали гідроелеватори для забезпечення безперервної подачі води з річки. Також, оскільки кафе побудоване з дерева, полум’я швидко розповсюджувалось по будівлі.

 ДСНС
Фото: ДСНС

О 8:07 рятувальники локалізували загоряння на площі 300 кв. м та о 8:34 – ліквідували.

На місці задіяно 8 одиниць основної та спеціальної пожежно-рятувальної техніки, а також 35 чоловік особового складу.

ДСНС
Фото: ДСНС

За попередніми даними, жертв та постраждалих немає.

Next Post

Вагітна з Ірпеня, у якої виявили коронавірус, народила дитину

Ср Бер 25 , 2020
В Ірпені на Київщині 24 березня наявність коронавірусної інфекції підтвердили у вагітної жінки. Попередній ПЛР-аналіз показав позитивний результат. Вранці наступного дня вона у пологовому народила. Стан і жінки, і її немовляти наразі задовільний, кажуть лікарі. Позитивну новину про породіллю у фейсбуці повідомила журналістка Михайлина Скорик. Вночі вагітну жінку забрали з дому […]
covid 19

Можливо ви пропустили?