У грудні в Україні можуть ввести повний локдаун – Руслан Марцинців

Жорсткі карантинні обмеження в Україні можуть ввести вже через кілька тижнів.

Про це після зустрічі з прем’єр-міністром розповів міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків на своїй сторінці в Facebook.

«Ми говорили про карантин вихідного дня. Позиція уряду, на жаль, незмінна – карантин вихідного дня буде. Крім того, навіть висловлено думку … що це планова підготовка до повного локдауну в нашій країні. Озвучили цифри, що цей локдаун в такому песимістичному варіанті буде 10-15 грудня в такому оптимістичному – 20-25 грудня буде на кілька тижнів локдаун », – розповів Руслан Марцінків.

Він додав, що мери вирішили щотижня зустрічатися з прем’єром для обговорення ситуації.

«Це буде катастрофа, якщо, не дай Бог, буде цей локдаун введений для економіки, особливо для малого та середнього бізнесу», – пояснив міський голова.

Раніше ми повідомляли, якою буде программа Дня гідності та свободи у Києві в умовах карантину вихідного дня.

Next Post

Дощ зі снігом: що прогнозують синоптики 20 листопада

Пт Лис 20 , 2020
Погода в Києві 20 листопада значно погіршиться. Синоптики передають дощ зі снігом до ночі. Про це повідомляє прес-служба Київської міської державної адміністрації, посилаючись на УкрГідрометцентр. Таким чином, метеорологи прогнозують вологу погоду. У КМДА повідомили про готовність “Київавтодору” до погіршення погодніх умов. За необхідності, щоб не допустити ожеледиці, дорожники оброблятимуть дороги і […]

Можливо ви пропустили?