До Києва прибув третій контейнерний поїзд з Китаю з експериментального маршруту

До Києва на станцію Лиски прибув вже третій за рахунком контейнерний поїзд з Китаю, який пройшов з експериментального маршруту.

Про це повiдомили в АТ “Укрзалізниця”.

У його складі був перевезений 41 сорокафутовий контейнер із взуттям, виробами з кольорових металів, медичним і фармацевтичним обладнанням, товарами народного споживання та іншими збірними вантажами.

Відзначається, що логістика даного маршруту була розроблений командою керівника контейнерних перевезень компанії Едвінса Берзіньш.

“На сьогодні АТ” Укрзалізниця “прийнято вже сімнадцять поїздів з різних куточків Китайської народної республіки. Такі поїзди йдуть з Уханю і Дзінаньнаня і везуть по 43 контейнера з різними вантажами: сульфатом магнію, обладнанням, алюмініевиемі рамами, одноразовими шприцами, флаконами ПЕТ і виробами легкої промисловості. Відстань перевезення, що становить понад 9 тис. км по території чотирьох країн, поїзди долають за 15 діб “, – йдеться в повідомленні УЗ.

Next Post

Столичний зоопарк почав працювати у режимі парку

Сб Лис 14 , 2020
Так, з 14 листопада Київський зоопарк працює в режимі парку. Тварини помірного клімату будуть експонуватись у всесезонних вольєрах. «Відвідувачі зможуть побачити тільки тих тварин, які живуть просто неба. Це зубри, бізони, олені, лами та усі копитні. Зараз керівництво зоопарку думає про коригування ціни, оскільки, на жаль, зараз недоступні закриті вольєри», […]
Зоопарк

Можливо ви пропустили?