92% українців не переїхали б в Росію навіть у разі надання їм російського громадянства – опитування

А 5,8% українців погодилися б переїхати в РФ, якби отримали громадянство цієї країни. Про це свідчать результати опитування, проведеного Київським міжнародним інститутом соціології.

Ще 2,6% респондентів не визначилися з відповіддю.

У тому випадку, якщо б разом з російським громадянством давали $ 100 тис., Перебратися в Росію погодилися б 10,3% опитаних, 3,8% – не змогли визначитися. При цьому 85,9% українців вважали за краще б все одно залишитися жити в Україні.

У той же час в США або країни ЄС готові переїхати 27,9% опитаних. А 68,7% респондентів не хочуть виїжджати з України на Захід.

Опитування проводилося з 17 по 24 жовтня 2020 року методом CATI (телефонні інтерв’ю з використанням комп’ютера, computer-assisted telephone interviews) на основі випадкової вибірки мобільних телефонних номерів.

Вибірка репрезентативна для дорослого населення (віком 18 років і старше) України, крім окупованій АР Крим та окремих районів Донецької та Луганської областей. В ході опитування проведено 1502 інтерв’ю. Статистична похибка вибірки (з ймовірністю 0,95 і без урахування дизайн-ефекту) не перевищує 2,6% для показників близьких до 50%, 2,2% – для показників близьких до 25%, 1,7% – для показників близьких до 10%, 1,1% – для показників близьких до 5%.

 

Next Post

В Україні пропонують дозволити поліцейським застосовувати шокери при затриманні правопорушників

Ср Лис 11 , 2020
Кабінет Міністрів пропонує Верховній Раді розширити сферу застосування поліцейськими електрошокових пристроїв. Законопроектом пропонується дозволити поліцейським застосовувати електрошокові пристрої контактного і контактно-дистанційної дії для затримання особи, яка вчинила адміністративне або кримінальне правопорушення і при цьому вчиняє спротив затриманню. За новою версією законопроекту електрошокер можна буде застосовувати при: затримання людини, що вчинила […]
Полиция-Киев

Можливо ви пропустили?