Українцям повернули «зелений тариф»

Президент України Володимир Зеленський підписав закон, який дозволить будувати сонячні електростанції на землі, дахах і фасадних конструкціях, а надлишки продавати в мережу. Про це повідомляється на сайті Верховної Ради.

Верховна Рада 11 липня ухвалила закон, яким виправлена ​​неузгодженість між положеннями закону «Про альтернативні джерела енергії», в результаті чого власникам домашніх сонячних електростанцій потужністю до 30 кВт гарантована можливість продавати електрику в мережу за «зеленим» тарифом без обмеження за місцем їх установки. Вчора закон підписав президент.

Прийнятий закон сприятиме забезпеченню прав і законних інтересів споживачів, які встановили або планували встановити домашні сонячні електростанції і продавати надлишок енергії в мережу за «зеленим тарифом».

Next Post

У столиці загорілися павільйони ринку неподалік метро "Дарниця"

Ср Сер 7 , 2019
У столиці на критому ринку у Дніпровському районі, неподалік станції метро “Дарниця”, сталася пожежа на площі 100 кв. м., пише УНН з посиланням на прес-службу ДСНС у місті Києві. 7 серпня, о 09:30, до оперативно-координаційного центру Головного управління ДСНС України у м. Києві надійшло повідомлення про пожежу на вул. Будівельників, 40, що в Дніпровському районі столиці. “На місце події негайно було направлено рятувальників найближчих пожежно-рятувальних підрозділів. По прибуттю до місця виклику, […]

Можливо ви пропустили?