З України видворили російського актора Кирила Гребенщікова

Російському актору Кирилу Гребенщикову на три роки заборонили в’їзд в Україну через незаконне відвідування окупованого Криму, сказав речник Державної прикордонної служби Андрій Демченко.

Громадянин РФ, Кирил Гребенщиков, прибув в аеропорт «Бориспіль» рейсом із Мінська. Зі слів чоловіка, в Україні він планував долучитися до телевізійних зйомок. Під час прикордонного оформлення співробітники Державної прикордонної служби України встановили, що росіянин незаконно відвідував тимчасово окуповану територію АР Крим, де брав участь в зйомках. Такими діями він порушив вимоги законодавства України про порядок в’їзду на ТОТ України та виїзду з неї.

В той же час чоловік навідріз відмовлявся визнати відвідування анексованої Росією української території. Проте й пояснити прикордонникам Окремого контрольно-пропускного пункту «Київ» своє минулорічне перебування в Криму також не зміг.

Як результат, прикордонники відмовили йому у в’їзді та винесли рішення про трирічну заборону на в’їзд в Україну. Росіянина повернули зворотним рейсом до Білорусі.

Кирило Гребенщиков — російський актор, який знявся в численних серіалах. Лауреат премії ФСБ Росії в номінації «Акторська робота» (2-я премія) — за роль офіцера військової контррозвідки підполковника Сергія Кочубея в телесеріалі «Фантом».

Нагадаємо, СБУ попередила вивезення деталей зенітно-ракетного комплексу із України

Next Post

У МОЗ визначили групи населення, які отримають вакцину в першу чергу

Чт Лис 19 , 2020
Міністр охорони здоров’я України Максим Степанов повідомив, що перші партії вакцини від коронавірусу використають для щеплення людей у трьох групах ризику. Про це міністр повідомив у ефірі «Україна 24». «Вакцинувати в першу чергу будемо групу ризику, як за ознакою по здоров’ю, яка має супутні захворювання, також група ризику за віком […]
Степанов

Можливо ви пропустили?