У Києві біля станції метро 20-річний хлопець отримав вогнепальне поранення

Біля станції київського метро влаштували стрілянину

У Києві сталася стрілянина біля станції метро “Чернігівська”, в результаті чого був поранений 20-річний хлопець. Потерпілий був госпіталізований в лікарню з вогнепальним пораненням.

Інцидент стався ввечері 17 жовтня. Про це передали в прес-службі поліції Києва у Facebook.

Стрілка вже затримали, ним виявився 24-річний киянин, раніше не судимий. Тепер зловмиснику загрожує від 3 до 7 років позбавлення волі.

Правоохоронці встановили, що в кафе неподалік від підземки на вулиці Попудренка стався конфлікт між двома компаніями чоловіків. Суперечка незабаром переросла у бійку.

“Під час конфлікту один із учасників дістав пістолет травматичної дії та здійснив декілька пострілів, один з яких влучив у опонента”, – розповів начальник відділу поліції № 1 Деснянського управління поліції Володимир Борматов.

Хлопець отримав вогнепальну рвану рану кисті.

Поліцейські на місці події вилучили пістолет та дозвіл на нього. Зброю вже направили на експертне дослідження.

Next Post

Забудовник має демонтувати кілька поверхів в будинках ЖК «Еко Таун»

Нд Жов 18 , 2020
Будівельна компанія «Тріумф» програла апеляцію та має за свій кошт знести кілька поверхів в будинках житлового комплексу «Еко Таун», що в Шевченківському районі Києва. Як повідомляє прес-служба прокуратури Києва, шостий апеляційний адміністративний суд столиці залишив без змін рішення суду першої інстанції – у червні цього року за позовом прокуратури окружний адмінсуд Києва […]
ЖК "Еко Таун"

Можливо ви пропустили?