Забудовник має демонтувати кілька поверхів в будинках ЖК «Еко Таун»

Будівельна компанія «Тріумф» програла апеляцію та має за свій кошт знести кілька поверхів в будинках житлового комплексу «Еко Таун», що в Шевченківському районі Києва.

Як повідомляє прес-служба прокуратури Києва, шостий апеляційний адміністративний суд столиці залишив без змін рішення суду першої інстанції – у червні цього року за позовом прокуратури окружний адмінсуд Києва вже зобов’язав забудовника перебудувати об’єкти.

ЖК «Еко Таун» зводять неподалік метро «Сирець», на вулиці Стеценка, 30. Попри те, що вказана ділянка відноситься до земель садибної забудови і має обмеження в поверховості забудови до 4 поверхів, забудовник збудував 5-ти та 8-ми поверхові будівлі.

Зазначимо, що «Еко Таун» позиціонується як «комплекс економ-класу» – всі квартири у ньому вже викуплені. На сайті зазначається, що комплекс складається всього з одного 6-ти поверхового будинку, побудованого з цегли і керамоблоків. Однак з повідомлення прокуратури випливає, що будівлі дві – п’яти та восьмиповерхові.

Джерело

Next Post

Дорожнім рухом у Києві керуватиме штучний інтелект

Нд Жов 18 , 2020
Київський Центр організації дорожнього руху закупить спеціальну систему В Україні розв’язувати проблему із заторами на дорогах будуть за допомогою системи на базі штучного інтелекту, яка керуватиме трафіком. Нововведення хочуть застосувати в Києві, і для цих цілей закуплять програму по підрахунку та аналізу поведінки авто за допомогою ШІ. Система буде керувати […]
Пробка-Киев

Можливо ви пропустили?