Догхантери закликають труїти собак антифризом

япомогабокс

Група догхантерів на чолі зі сумнозвісним живодером Олексієм Святогором – об’єдналася в нове угрупування під назвою “Адреса Доброты”.

Про це ідеться у дописі  проєкту “Япомогабокс”. Проєкт повідомив про напад групи догхантерів на один з боксів проєкту, а також про репліки-коментарі, які можна прочитати у соцмережі від нагідників, які називають себе “справжніми волонтерами”.

“Група догхантерів на чолі зі славнозвісним живодером Олексієм Святогором – об’єдналася в нове угрупування під назвою “Адреса Доброты”. Це відкрита спільнота в фейсбуці, де вони діляться адресами місць проживання безпритульних пухнастих, роздають страшенні смертельні поради та називають себе “справжніми волонтерами”, що рятують – вбиваючи” – йдеться у повідомленні проєкту.

Нелюди закликають послідовників ставити воду з антифризом недалечко від “Япомогабоксів”.

“Моя команда – НЕ годує безпритульних поблизу боксів. НІКОЛИ. Якщо ви бачите поряд із боксом миску з будь-чим – це провокація. Терміново викидайте її у смітник! Ще раз – ЖОДНИХ МИСОК БІЛЯ БОКСУ. Труїти, ось це їх план.” – закликають у спільноті Япомогабокса

Next Post

В Києві чоловік ґвалтував 5-річну доньку своєї знайомої

Пт Січ 14 , 2022
Поліцейські Києва затримали чоловіка, який зґвалтував 5-річну дівчинку. У його помешканні  також виявили на електронних носіях відеозаписи з дитячою порнографією. Як розповіла тимчасово виконувач обов’язків начальника відділу розслідування злочинів, вчинених проти дітей слідчого управління поліції Києва Інна Вашкеба, зловмисником виявився 37-річний раніше не судимий киянин. “Встановлено, що фігурант забрав малолітню до себе […]
гвалтівник

Можливо ви пропустили?