У “Феофанії” провели унікальну операцію з видалення з грудної клітки пацієнтки пухлини вагою 4,5 кг

Це перша подібна операція в Україні – процедура дорога, потребує особливої апаратури та відповідної кваліфікації лікарів.

У лікарні «Феофанія» Державного управління справами провели унікальну операцію, під час якої видалили з грудної клітки пацієнтки пухлину вагою 4,5 кг. Про це повідомляє прес-служба Офісу глави держави.

«Лікарі клінічної лікарні «Феофанія» Державного управління справами у Києві провели унікальну операцію, під час якої видалили з грудної клітки пацієнтки пухлину вагою 4,5 кг. Це перша подібна операція в Україні – процедура дорога, потребує особливої апаратури та відповідної кваліфікації лікарів», – повідомили у прес-службі.

При цьому зазначили, що завдяки указу президента Володимира Зеленського про доступність для громадян медичної допомоги в лікарні «Феофанія» операція була для пацієнтки безкоштовною. Нагажаємо, 14 січня президент підписав указ про забезпечення доступності для громадян медичної допомоги, що надається лікарнею “Феофанія”. Глава держави доручив Кабінету міністрів та Держуправлінню справами y тримісячний строк вжити заходів, необхідних для забезпечення доступності для громадян сучасних методів діагностики та лікування медзакладу.

Джерело

Next Post

Україна знаходиться у світових лідерах з використання секонд-хенду

Нд Вер 20 , 2020
Продаж вживаного одягу (секонд-хенду) — це в Україні бюджетоутворююча галузь. Таку заяву зробив президент асоціації “Дилери одягу секонд-хенд” Владислав Мясоєдов. “Це світова торгівля вживаними речами. Вона становить близько 4 млрд доларів США на рік. Україна знаходиться на четвертому місці з використання цього одягу. Це бюджетоутворююча галузь. Тобто платяться всі податки, […]
секонд-хенд

Можливо ви пропустили?