На Кільцевій дорозі п’яний водій влаштував бійку з патрульними

У Києві п’яний водій, намагаючись втекти разом з дитиною від патрульних, влаштував з ними бійку.

Про це повідомляє патрульна поліція у Facebook.

“Патрульний екіпаж зупинив автомобіль ВАЗ-2101, який порушив ПДР на Кільцевій дорозі. 43-річний чоловік за кермом мав ознаки алкогольного сп’яніння. До того ж, у салоні авто перебувала дитина – 7-річний хлопчик. Ніяких документів порушник не мав і відмовився від перевірки на алкотестері”, – розповіли в поліції.

При цьому наголошується, що відразу після зупинки він запропонував інспекторам гроші, а коли ті відмовилися, подвоїв суму.

“Коли водій зрозумів, що подібні пропозиції не діють на патрульних, він вийшов з машини і спробував разом з сином перетнути дорогу в невстановленому місці, через 4 смуги дорожнього руху. Інспектори одразу ж зупинили його, після чого чоловік кинувся на них з кулаками”, – йдеться в повідомленні.

За словами патрульних, ніякі попередження на порушника не діяли, тому їм довелося застосувати прийоми рукопашного бою та спецзасоби.

“На місце події була викликана слідчо-оперативна група, а також прибула мати дитини. Перевірка на алкотестері показала 1 проміле алкоголю в крові порушника. На чоловіка склали адміністративні матеріали за ст. 126 Купап (Керування без відповідних документів) та ст. 130 Купап (Керування в стані сп’яніння)”, – додали в поліції.

Next Post

У 2017 році премії для Балчуна та членів правління “Укрзалізниці” можуть скласти понад 31 мільйон

Чт Січ 5 , 2017
Члени правління “Укрзалізниці” створили графік-схему визначення обсягу премій для голови та членів правління за загально-корпоративними, системними та проектними показниками ефективності роботи до кінця 2017 року. Загальний бюджет передбачених премій може сягнути більш ніж двох десятків мільйонів гривень. Загальний розмір максимальної премії для голови правління “Укрзалізниці” Войцеха Балчуна, заробітна плата якого […]
Укрзалізниця

Можливо ви пропустили?