У столичних маршрутках почали працювати валідатори

Приватні перевізники тестують нову систему оплати проїзду.

Відзначається, що поки валідатори встановлені тільки в маршрутках №250, які їздять за маршрутом від станції метро “Позняки” – вулиця Олени Пчілки. Після завершення етапу тестування валідаторами планують обладнати всі маршрутки інших перевізників.

Оплатити проїзд в маршрутці можна буде банківськими картами за допомогою функції PayPass або смартфоном, що підтримує Google Pay або Apple Pay. Крім того, для оплати проїзду також підійде і “Картка киянина”.

Перші валідатори в маршрутках почали з’являтися ще в 2019 році. Оплатити проїзд безконтактно можна було в маршрутному автобусі №208, який їздить за маршрутом “Універсам” Біличі “- Голосіївська площа”.

Джерело

Next Post

Репер "Баста" тепер може їздити в Україну

Пт Вер 18 , 2020
Служба безпеки виключила російського репера «Басту» зі списку осіб, що представляють загрозу національній безпеці. Це означає, що тепер він зможе в’їхати до України. Про це повідомила пресслужба Міністерства культури і інформаційної політики України. «31 серпня 2020 року до Міністерства культури і інформаційної політики надійшов лист Служби безпеки України про зняття […]
Баста

Можливо ви пропустили?