Мешканці столиці зможуть безкоштовно побачити «справжній живий» Чорнобиль

У п’ятницю, 26 квітня, жителі та гості столиці зможуть безкоштовно відвідати музей Чорнобиля на в провулку Хорива, 1 і побачити інтерактивну медіа-виставку, присвячену 33-й річниці від дня Чорнобильської катастрофи. Про це повідомляється на сторінці музею в Facebook.
«Інтерактивні інсталяції, лазерні проекції, 3D-маппінг, Моушн-дизайн – ці сучасні технології медіа-арту допоможуть відвідувачам емоційно перенестися в минуле, відчути себе реальним свідком чорнобильських подій», – розповіли творці проекту Artefact.
На думку авторів проекту, трагедія Чорнобиля була не тільки техногенної, а й інформаційної катастрофою.
«Сьогодні” фейків “про Чорнобиль більше, ніж правдивої інформації. А це говорить про серйозні наслідки інформаційної катастрофи Чорнобиля, з якої ми живемо сьогодні і яка цілком може повторитися завтра », – вважає автор проекту Artefact Валерій Коршунов.
Виставка буде працювати один день, 26 квітня, з 10:00 до 18:00 в музеї Чорнобиля за адресою: провулок Хорива, 1. Вхід вільний.

Next Post

278 голосів "за": Верховна Рада прийняла "мовний" закон

Чт Кві 25 , 2019
Сьогодні, 25 квітня, Верховна Рада прийняла закон про забезпечення функціонування української мови як державної. “За” прийняття проекту закону №5670-д проголосували 278 народних депутатів, – передає кореспондент інформаторів. Для остаточного затвердження законопроекту нардепам довелося затвердити близько 50 поправок. При цьому віце-прем’єр В’ячеслав Кириленко сказав, що “українська мова стала основним маркером української […]

Можливо ви пропустили?