Червоний хрест проводить навчання «робота під час надзвичайних ситуацій в умовах карантину» (ФОТО)

На Київщині проходить VII щорічна зустріч загонів швидкого реагування Червоного Хреста України.

23 серпня проводиться VII щорічна зустріч загонів швидкого реагування Червоного Хреста України, під час якої удосконалюватимуть свої навики та уміння близько сотні волонтерів з усіх областей України.

Наразі на території країни працюють 22 загони, які надають допомогу населенню у разі надзвичайної ситуації: техногенного, природного та соціального характеру, а також проводять профілактичні заходи з попередження надзвичайних ситуацій.

Фото – Роман Пєтушков
Фото – Роман Пєтушков
Фото – Роман Пєтушков

Цьогорічна тема зустрічі – «Робота під час надзвичайних ситуацій в умовах карантину», адже дуже важливо діяти швидко і при цьому дотримуватись правил, які діють під час карантину.

Планується провести симуляцію, де волонтери відпрацьовуватимуть свої дії під час надзвичайних ситуацій в умовах карантину, а також пройшли змагання з першої допомоги, психологічної допомоги та комунікації з людьми з посттравматичним стресовим розладом.

Фото – Роман Пєтушков
Фото – Роман Пєтушков

 

Фото – Роман Пєтушков

Next Post

В Києві пройшов багатотисячний Марш Захисників (ФОТО)

Пн Сер 24 , 2020
Багатотисячний марш ветеранів російсько-української війни та громадських активістів прийшов на Майдан Незалежності.   За оцінками організаторів, на захід зібралося до 100 тисяч осіб. «Марш захисників» розпочався сьогодні вранці з парку Т. Шевченка. Тисячі ветеранів, волонтерів, бійців АТО/ООС, громадських активістів організованими колонами прийшли на Майдан Незалежності, де пройде всенародне віче. Наразі […]
День Незалежності

Можливо ви пропустили?