Через коронавірус святкування Дня Києва пройде в онлайн-форматі

Цього року в столиці не будуть проводити масові заходи на День Києва, 31 травня у зв’язку з епідемією коронавірусу

Про це заявила голова постійної комісії з питань культури, туризму та інформаційної політики КМДА Вікторія Муха.

“Цього року ми не зможемо відсвяткувати День Києва в останню неділю травня так само масштабно, як і раніше. Зараз ми обговорюємо, можливо, свято пройде в онлайн-форматі та у вигляді флешмобів”, – сказала Муха.

За її словами, тільки 4 травня Кабміном було прийнято рішення про продовження карантину до 22 травня, а в переліку послаблень немає дозволу на масові заходи.

“Зрозуміло, що рішення про продовження карантину будуть приймати вже в кінці травня. І навіть якщо його (карантин. – ред.) скасують, за стільки короткий час ми не встигнемо підготуватися. Тому зараз ми вже з департаментом культури обговорюємо нові форми. Кияни у нас креативні, так що ми придумаємо, як відсвяткувати”, – підкреслила чиновниця.

Джерело

Next Post

Київські ринки відгородилися від покупців захисними екранами

Вт Тра 5 , 2020
Агропродовольчі ринки столиці, роботу яких уряд дозволив ще 5 днів тому, готуються до відкриття. Зокрема, між продавцями та покупцями вже встановили захисні екрани з плівки чи оргскла.      Про це розповіли у Держпродспоживслужбі у Києві. – Адміністраціями ринків Києва враховано пропозиції фахівців та проводяться підготовчі роботи щодо дотримання вимог протиепідемічних заходів, санітарного законодавства та гігієнічних […]
продовольчі ринки

Можливо ви пропустили?