На Михайлівській площі відкрили оновлену Стіну пам’яті героїв

На Михайлівській площі в Києві відкрили й освятили оновлену Стіну пам’яті героїв, полеглих у російсько-українській війні. Освячення стіни здійснив митрополит Київський і всієї України Епіфаній.

– Стіна пам’яті – особливе місце для кожного українця. Біля неї ми молимось за упокій наших новітніх героїв, бойові побратими згадують про моменти щастя й суму, родини розділяють свій біль від важкої втрати. А для майбутніх поколінь – це закарбована пам’ять про найбільший подвиг любові заради ближнього, – наголосив митрополит Епіфаній. – Неоголошена російсько-українська війна продовжує заносити імена наших воїнів на цю стіну. Ми віримо, що настане той день, коли на неї не доведеться вносити нові світлини українських воїнів.  Не маємо права забути про ту велику жертву, яку полеглі українські захисники принесли заради кожного із нас. Заради того, щоби ми мали мирне небо над головою у єдиній Українській державі.

На оновленій стіні розміщені фотографії 4,5 тисяч загиблих захисників України. Тепер фотографію конкретної людини легко знайти завдяки спеціальним тимчасовим фреймам. Стіну оновили за гроші небайдужих громадян, волонтерів та Православної Церкви України.

Next Post

Столичні маршрутники хочуть підвищити вартість проїзду

Пт Сер 21 , 2020
Вони вже навіть написали відкритого листа меру Кличку. Про це повідомляє на своїй сторінці у Facebook громадська спілка “Асоціація перевізників міста Києва та Київської області”. Зокрема, у відкритому листі приватні перевізники скаржаться на те, що до карантину маршрутки у столиці за день перевозили майже по мільйону пасажирів, а тепер не […]
Маршрутка

Можливо ви пропустили?