У київському готелі “Україна” в американця вкрали 35 тисяч євро

У туриста із США вкрали в готелі “Україна” 35 тисяч євро.

Про це повідомляють “УН” з посиланням на джерела в поліції.

Крадіжка сталася вчора в номері готелю “Україна” в центрі Києва. За даними видання, американець, мабуть не знайомий з українськими звичаями, необачно залишив в номері у своїх речах 35 тисяч євро і пішов гуляти по місту. Коли повернувся, то грошей не знайшов.

Американець одразу ж звернувся в поліцію, проте злодія поки що не знайшли. За словами співрозмовників “Страни” в правоохоронних органах, персонал готелю стверджує що американець, ймовірно, взяв гроші з собою і став жертвою вуличних злодіїв за межами готелю, а пропажу помітив тільки у номері.

Поліція перевіряє камери спостереження в готелі і завела кримінальне виробництво за ч. 5 ст. 185 КК України-Крадіжка в особливо великих розмірах, поєднана з проникненням.

Next Post

Електронні табло на Столичному шосе фіксують швидкість автомобілів (фото)

Пн Лис 18 , 2019
Результати вимірювання виводяться на цифровий екран у режимі реального часу У Києві на Столичному шосе працюють три електронні табло, які вимірюють швидкість та накопичують дані про інтенсивність руху автомобілів. Табло працюють на базі лазерного вимірювача швидкості TruSign, що дозволяє фіксувати швидкість у кожній смузі. Завдяки цьому пристрої можна використовувати на […]
датчики швидкоссті

Можливо ви пропустили?