Головний санлікар столиці спрогнозував продовження карантину у Києві

Адаптивний карантин у Києві діятиме до 31 липня. Обмеження можуть продовжити ще на невизначений термін.

Карантину доведеться дотримуватися, доки не зміниться тенденція щодо збільшення випадків захворюваності на коронавірусну інфекцію COVID-19. Про це 14 липня в інтерв’ю “Сьогодні” повідомив Олег Рубан, керівник Держпродспоживслужби Києва.

На території української столиці продовжують фіксувати стабільно високі показники захворюваності. Жодні варіанти послаблення карантинних обмежень не розглядають. Все залежить від рівня захворюваності. Він спрогнозував, що найближчі півтора року адаптивний карантин триватиме.

Бізнес продовжить працювати у звичайному режимі. Для підприємців влада готує сценарії додаткового фінансування та забезпечення діяльності.

Заходи щодо введення адаптивного карантину тривають у всьому світі. Спостереження за групами ризику (люди старші 60 років і особи з хронічними захворюваннями) організовано стабільно.

 

 

Next Post

Будинок-привид на столичній Татарці (ФОТО)

Вт Лип 14 , 2020
Доля будинків трохи подібна до людської. Так само є популярні, знані будівлі. За ними слідкують, пестять ремонтами та реконструкціями. Є звичайні, типові споруди. Про них не можна сказати нічого особливого, просто є та й усе. А є знедолені. І ніби красиві, але забуті. Ті будинки повільно руйнуються, занедбані і закинуті. […]
аварійний будинок

Можливо ви пропустили?