У Києві закривають популярний книжковий ринок “Петрівка”

У Києві планують знести популярний книжковий ринок “Петрівка”, щоб на його місці побудувати новий ТРЦ. Орендарям-підприємцям оголосили, що вони можуть переїхати працювати на метро “Лісову”, біля останнього ангара.

Підприємці вирішили відстоювати свої права. Вони створили фонд “Культурна інновація”, а завтра, 7 липня, хочуть провести мітинг. Глава фонду Владислав Трубіцин підкреслив, що вони мають намір відстоювати свої права виключно в рамках чинного українського законодавства.

За словами Трубіцина, в 2019 році книжковий ринок “Петрівка” відреставрували, причому гроші збирали самі підприємці. Деякі виділили досить великі суми.

Адміністрація стверджувала, що підприємці можуть спокійно реставрувати ринок, так як його не хочуть закривати. Однак, в нинішньому році ситуація різко змінилася.

Джерело

Next Post

Роботи з облаштування з'їзду з мосту Метро на завершальному етапі

Пн Лип 6 , 2020
На завершальній стадії влаштування велозаїзду з Набережного шосе на міст Метро. Про це повідомляє Департамент транспортної інфраструктури КМДА. Роботи з облаштування велосипедної доріжки на з’їзді з мосту Метро на тротуар Набережного шосе будуть завершені до 10 липня. Натепер в рамках поточного ремонту триває встановлення велосипедного пандуса. Ці роботи проводять на […]
міст метро

Можливо ви пропустили?