Сьогодні в Києві запалять головну ялинку країни

О 19:00 на Софійській площі в Києві запалять головну ялинку країни, а святкування з цього приводу почнуться вже з 18:00.
Про це повідомляє прес-служба КМДА.
У цьому році на 25-метрову ялинку повісять понад 1,5 тисячі іграшок і 3 км гірлянд з тисячами яскравих ліхтариків холодного білого кольору, деякі з яких будуть мати форму кристалів. Ще однією новинкою стане екран, через який відвідувачі будуть передавати святкові поздоровлення.
Саме святкування розпочнеться о 18:00 на Софійській площі, а о 19:00 запалять ялинку. Також киян чекає концерт, на якому виступлять Наона Orchestra, DeluxeSound Dj’s Exclusive Mix – Dj Slap & Наона Orchestra, ILLARIA, Art music school Zabava Group funny kids, актори фільму про Святого Миколая “Тільки диво”, RIYA. Хедлайнернером концерту стане група “СКАЙ”.
Крім того, в розпорядженні людей буде перший поїзд бажань “Полярний Експрес”, кілька фотозоні, магічний тунель, новорічно-різдвяна сувенірна ярмарок, зона солодощів, казкова алея чудес тощо.
У той же час у зв’язку зі святковими заходами будуть і незручності для водіїв. Згідно з розпорядженням КМДА, сьогодні з 16:00 до 22:00 буде заборонено рух транспорту вздовж Володимирського проїзду та вул. Володимирській (від будинку № 23 на вул. Софіївській до Рильського провулка).

Next Post

Відкриття головної ялинки країни

Чт Гру 20 , 2018
У Києві на Софійській площі відбулось урочисте відкриття головної новорічної ялинки України. Святкування на Софійській площі розпочались о 18.00. Заввишки київська ялинка сягає 25 метрів. Її прикрашають понад 1,5 тисячі іграшок та 3 кілометри гірлянд. Деякі елементи мають форму кристалів. Також навколо “новорічної красуні” встановили світлову ілюмінацію. Засяяла ялинка о 19:15 […]

Можливо ви пропустили?