Україна не готова до повноцінного дистанційного навчання – Сергій Бабак

Україна не готова до дистанційного навчання в умовах пандемії коронавіруса.

Українські школи не готові до дистанційного навчання. Про це заявив Сергій Бабак в інтерв’ю Радіо Свобода, голова парламентського комітету з питань освіти і науки, представник партії “Слуга народу”.

Він вважає, що дистанційна освіта в Україні поки не готова замінити очну освіта, але вона може бути “додатковим інструментом” для отримання знань.

Робити її повноцінною? Вона ще до цього не готова технологічно і це зовсім інші методи викладання, – зазначив Бабак.

Однак, за його словами, дистанційна освіта може бути продовжена в школах, якщо 1 вересня для дітей продовжать карантин.

Щодо першого вересня. Я розумію, що люди не хочуть дистанційної освіти … Єдине, що у мене є до всіх батьків просте запитання: а якщо 1 вересня заборонять дітям йти в школу, що робити? Взагалі нічого не робити? Тоді, може, все ж краще дистанційна освіта? Це хоч якийсь елемент доступу до знань, – сказав Бабак.

Next Post

Кличко хоче збудувати 5 км велодоріжки за 180 млн грн

Чт Лип 2 , 2020
Робочий проєкт цього будівництва мер столиці вже затвердив, відповідним розпорядженням.  Зокрема, у документі вказано, що велодоріжку хочуть звести від Поштової площі до мосту Патона. Загальна довжина велодоріжки складатиме трохи більше 5 км. Ширина велосипедної доріжки складе 2-2,5 метри. Загальна вартість будівництва буде 184 млн гривень. Таким чином один метр доріжки […]

Можливо ви пропустили?