Група чиновників привласнила понад 4 млн гривень з бюджету Києва

Чотирьом учасникам організованої групи вручили підозри в заволодіння бюджетними коштами при реалізації проектів і проведенні заходів за рахунок місцевого бюджету Києва в 2018-2019 роках. Про це повідомляє прес-служба Київської міської прокуратури.

Злочинну схему організували діючий директор КУ «Київський молодіжний центр» виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації), колишній заступник директора зазначеної установи та двоє співучасників.

До зазначеної схемою також залучили фірми з ознаками фіктивності. На рахунки компаній безпідставно перераховували кошти з місцевого бюджету за нібито надані послуги з проведення заходів, які фактично не надавалися або надавалися за рахунок коштів приватних осіб.
Йдеться про інформаційно-просвітницькі, розважальні акції для молоді, військово-патріотичні акції, заходи щодо популяризації здорового способу життя і т. д.

Надалі, через підконтрольні фірми здійснювалося переведення в готівку коштів. Загальна сума завданих збитків місцевому бюджету становить понад 4 млн гривень.
Чотирьом учасникам організованої групи повідомили про підозру за ч. 5 ст 191 і ч. 5 ст. 27 КК.

Нагадаємо, у Києві спіймали водія маршрутки, який керував транспортним засобом, перебуваючи під дією наркотиків.

Next Post

На будівництві аероекспресу Київ-Бориспіль розікрали 9 мільйонів

Ср Лис 18 , 2020
Київська місцева прокуратура повідомила про підозру ексдиректору компанії-постачальника у заволодінні бюджетними коштами під час постачання піску для будівництва залізничного сполучення від вокзалу “Київ – Пасажирський” до міжнародного аеропорту “Бориспіль”. Про це повідомила пресслужба Офісу генпрокурора. “За даними слідства, між ТОВ “Київ пісок” та Регіональною філією “Південно-Західна залізниця” АТ “Укрзалізниця” був […]
аероекспрес

Можливо ви пропустили?