Між Ірпінем та Києвом почнуть будувати велосмугу за 12 млн гривень

Так тут планують створити «найбільший потік велотуристів».

Велосмуга, що сполучить Ірпінь з Києвом, має з’явитися вздовж «Новоірпінської траси» автомобільної дороги Р-30. Про це повідомляє телеграм-канал «Ирпень Типичный». Тендер на закупівлі провели у квітні, вартість майбутньої велосмуги оцінили у майже 12 мільйонів гривень.

Замовником робіт є Служба автомобільних доріг у Київській області, будуватиме ТОВ «Онур Конструкціон Інтернешнл» — дочірнє підприємство турецької компанії «Onur Taahhüt». Згідно з договором, завершити будівництво мають до кінця червня.

Велосмуга сполучить ірпінський масив Романівка та набережну ріки Ірпінь, де в листопаді минулого року відкрили оновлену частину набережної, побудували 2,5 км пішохідної зони та окрему смугу для велосипедів. У Києві велодоріжка починатиметься в районі Новобіличів, від вул. Генерала Наумова. Надалі будівництво велосмуги планують продовжити від ірпінської набережної до Житомирської та Варшавської трас.

Джерело

Next Post

З 1 липня без е-квитка неможливо буде проїхатися у громадському транспорті Києва

Ср Чер 3 , 2020
З 1 липня електронний квиток стане єдиним способом оплати проїзду в міському пасажирському транспорті. За допомогою е-квитка можна сплатити за проїзд в усіх видах громадського транспорту: метро, автобусі, тролейбусі, трамваї, міській електричці та фунікулері.  Для того, щоб скористатися е-квитком, можна придбати одноразовий QR-квиток або картку Kyiv Smart Card із можливістю […]

Можливо ви пропустили?