Бійкою та стріляниною закінчилася акція батальйону ОУН(ФОТО)

Представники добровольчого батальйону ОУН знесли огорожу скандального будівництва на території селища Водогін Оболонського району міста Києва.

Сьогодні, 14 серпня, Микола Коханівський повідомив перед присутніми на мітингу, що до нього звернулися жителі столичного району Оболонь із закликом допомогти їм у боротьбі з незаконними забудовами та вирубками лісу. Він закликав присутніх вирушити в цей район, щоб на місці розібратися в ситуації.

DSC_0180

Чотири автобуси з бійцями ОУН прибули допомогти місцевій громаді боротися зі знищенням дерев забудовником.

DSC_0146

На боротьбу із забудовниками зібралася більша частина дорослого населення селища.

DSC_0143Після зборів місцевої громади люди рушили до скандальної ділянки.

DSC_0255DSC_0273На місце прибули і представники забудовника.

Безымянный

“Будівельники” виглядали досить екстравагантно. Заявили, що мають всі відповідні дозволи на будівництво, але показувати документи обуреній громаді відмовилися.

DSC_0191DSC_0249

Ще до початку конфлікту на місце прибула поліція в шоломах та зі спецзасобами, але правоохоронці не стали на заваді добробатівцям та місцевим жителям, оскільки жодних документів на паркан в лісопарковій зоні представники забудовника так і не показали.

DSC_0230DSC_0241Громадяни знесли паркан разом із конструкціями на огородженій території.

DSC_0223

DSC_0213

DSC_0219

Не обійшлося і без силового протистояння з охороною. ОУНівці застосували вогнегасники, на що один з охоронців відповів пострілами з пістолета.

Стрільця затримали та передали правоохоронним органам.

DSC_0250Після повалення будівельних конструкцій командир батальйону Микола Коханівський заявив, що на цьому акція завершилася.

Як повідомлялося, перед цим батальйон ОУН провів марш проти політичних репресій в Україні.


Репортаж Романа Пєтушкова

для ІНФОРМАТОРа

Next Post

При пожаре на улице Гетьмана эвакуировано 60 человек (ФОТО)

Пн Сер 15 , 2016
Kievinform.com. В Соломенском районе столицы в задании Товариства сприяння обороні України (ТСОУ), расположенном на улице  Вадима Гетьмана 27, произошел пожар. При ликвидации возгорания было задействовано 9 единиц основной и специальной техники. Из здания было эвакуировано 60 человек. Пострадавших нет. Предварительно на крыше здания загорелся мусор, ветром едкий дым занесло в коридоры […]
Пожар-Киев

Можливо ви пропустили?