У Києві чоловік пробрався у квартиру та взяв у заручниці власницю

захоплення

У Києві пізно ввечері 6 червня чоловік пробрався до однієї з квартир у Деснянському районі. Він, погрожуючи власниці ножем, взяв її у заручники. Операцію проводили бійці КОРДу.

Інцидент стався на вулиці Лісківській. Квартира, у яку дістався зловмисник, розташована на 9 поверсі.

Після того, як повідомлення надійшло у поліцію, на місце виїхали патрульні, слідчі, а також спецпризначенці. Вони з’ясували, що чоловік розбив вікно і заліз всередину. Після цього він схопив зі столу кухонний ніж і почав погрожувати власниці.

На щастя, жінка встигла зателефонувати подрузі, а та вже подзвонила у поліцію. Бійці КОРДу розпочали переговори з нападником. На контакт він пішов і відчинив двері правоохоронцям та відпустив жінку.

Потерпілу оглянули медики, а також їй знадобилась допомога психологів. Щодо незваного гостя, то ним виявився 68-річний киянин. Поліція розпочала кримінальне провадження за незаконне позбавлення волі або викрадення людини.

Next Post

Кличко пообіцяв до кінця року відкрити одну станцію метро на Виноградар

Пн Чер 7 , 2021
Міський голова Києва  розказав про перспективи відкриття станції метро на Виноградар у інтерв’ю “Радіо Свободі”. Кличко пообіцяв відкрити станцію до кінця 2021 року. Відповідаючи на питання про будівництво метро на Виноградар, Кличко зазначив, що постійно перевіряє його. “У німців є хороше прислів’я: “довіра – добре, але контроль – це завжди […]
метро виноградар

Можливо ви пропустили?