Зеленський влаштував дружину на нову роботу

Володимир Зеленський свої указом дав посаду першій леді України

Олена Зеленська отримала нову посаду. Тепер вона стала членом ради з питань розвитку Національного культурно-мистецького та музейного комплексу “Мистецький арсенал”. Про призначення розпорядився її чоловік президент України Володимир Зеленський. Указ про призначення опублікований на офіційному сайті голови країни.

Судячи з документа, головою ради став міністр культури, молоді і спорту Володимир Бородянський. Секретарем ради залишилася гендиректор держпідприємства Національний культурно-мистецький та музейний комплекс “Мистецький арсенал” Олеся Островська-Люта.Також у раді вказані такі люди, як керівник Держуправління справами Сергій Борзов, урядовий уповноважений з питань управління держборгом Юрій Буца, віце-прем’єр-міністр Дмитро Кулеба.

Також до ради увійшли такі люди, як народний депутат від фракції “Слуга народу” Гео Лерос, філософ і письменник Вахтанг Кебуладзе, заступник гендиректора Національного художнього музею Ольга Балашова, гендиректор Національного музею мистецтв ім. Богдана і Варвари Ханенків Катерина Чуєва, директор Одеського художнього музею Олександр Ройтбурд, вчений-економіст Олександр Пасхавер та інші.

Всього в раді з питань розвитку Національного культурно-мистецького та музейного комплексу “Мистецький арсенал” числиться 16 осіб.

Джерело

 

Next Post

Якою буде погода в Україні на Старий Новий Рік

Пн Січ 13 , 2020
Прогноз погоди на 14 січня обіцяє суху і сонячну погоду. Вдень температура повітря буде плюсовою, вночі можливі невеликі морози. Про це свідчать дані Українського гідрометцентру та синоптика Наталки Діденко. Так, погода в Україні в найближчі дні подарує жителям України сонячні дні без опадів з плюсовою температурою вдень і мінусовою вночі. […]
Погода Киев

Можливо ви пропустили?