У Києві хочуть побудувати платну естакаду завдовжки 25 кілометрів

естакада

Проект вартістю близько 2,2 мільярда доларів ініціювали в транспортній корпорації з державного будівництва “Укртрансбуд”. 

Про це повідомляє видання “Наші гроші“.

Згідно з документом, естакада буде розташована над діючою гілкою залізниці, що проходить через Київ. Підкреслюється, що це “дозволить значно поліпшити транспортну ситуацію в столиці (вирішить проблему відсутності швидкісних автомагістралей і місць для паркування транспорту)”.

Естакаду хочуть побудувати від району метро “Святошин” до Дарницького моста. Завдяки цьому з одного кінця Києва в інший можна буде дістатися менше ніж за півгодини. В’їзди / виїзди передбачені в місцях примикання з основними проспектами (через кожні 5-6 км). Також плануються перехоплюючі паркінги із загальною кількістю місць для паркування близько 25 тисяч.

Освітлення, робота світлофорів буде забезпечуватися за рахунок сонячних батарей. Також в зимовий час електроенергію, отриману від батарей, хочуть використовувати для підігріву дорожнього покриття.

Загальний термін будівництва естакади – 5 років. Термін окупності проекту – 15 років. Термін концесії – 20 років, після чого об’єкт передається державі.

 

 

Next Post

У Києві поліцейські виявили двох водіїв маршруток в стані сп'яніння

Пн Лип 26 , 2021
Двох водіїв маршрутних таксі в Києві усунули від управління транспортними через алкогольне та наркотичне сп’яніння. Про це йдеться в повідомленні прес-служби патрульної поліції. На вулиці Будіндустрії інспектори перевірили автобус Стрий-Авто. Під час спілкування з кермувальником поліцейські виявили у нього явні ознаки наркотичного сп’яніння. Пройти освідування у встановленому законом порядку чоловік […]
маргшрутки

Можливо ви пропустили?