На Русанівці грабіжники підірвали банкомат разом із відділенням «Ощадбанку»

У ніч з 29 на 30 листопада близько 4.00 на вулиці Ентузіастів Дніпровського району Києва двоє невідомих пограбували «Ощадбанк». Вони планували підірвати банкомат, вибух зруйнував усе відділення.

Як повідомляють Вартові.Еспресо, попередньо встановлено, що грабіжників було двоє, вони заклали під банкомат газовий балон. Вибух вийшов настільки потужний, що зруйнував фасад відділення, уламки вітрини розкидало на десятки метрів, а у приміщенні обвалилася стеля. Потім грабіжники витягли із розтрощеного банкомату касети із грошима, і втекли на синьому Volkswagen Passat в сторону метро «Славутич». У банку з’ясовують суму вкраденого, у Києві поліцією введено план «Сирена».

Next Post

Мати померла, а дружина з дітьми пішла: поліцейським дивом вдалося врятувати киянина від смертельного стрибка

Сб Лис 30 , 2019
У Києві правоохоронцям вдалося врятувати самогубця. Киянин вирішив звести рахунки з життям через сімейні негаразди. Киянин намагався стрибнути з моста після сімейних конфліктів і смерті матері. У Мережі опублікували відео. У поліцію надійшов виклик з приводу невідомого чоловіка, який сидів на поручнях моста. Приїхавши на місце, інспектори застали невідомого у […]

Можливо ви пропустили?