У Києві горів ринок на Троєщині

У Києві в ніч на середу, 27 листопада, сталася пожежа на ринку на Троєщині. Про це повідомляє прес-служба Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій в столиці.

“В 2:28 в оперативно-координаційний центр ГУ ГСЧС України в м.Києві надійшло повідомлення про те, що на території ринку по вул. Оноре де Бальзака, 66, що в Деснянському районі, виникла пожежа. По прибуттю на місце події найближчих пожежно -рятувальний підрозділів було встановлено, що пожежа виникла в одноповерховому торговому павільйоні на площі 60 кв. м з подальшим поширенням на два поруч розташованих металевих павільйону “, – йдеться в повідомленні.

В 2:57 рятувальники локалізували пожежу, попередивши подальше поширення полум’я. О 3:05 пожежа була ліквідована.

На місці пожежі працювало дев’ять одиниць основної та спеціальної пожежно-рятувальної техніки та 32 чоловіки особового складу.

Загиблих і травмованих немає. Причина пожежі та збитки встановлюються.

Next Post

У Києві почали встановлювати головну ялинку країни

Ср Лис 27 , 2019
У Києві на Софійській площі у вівторок, 26 листопада, почали встановлювати новорічну ялинку. Про це повідомило видання “Вечірній Київ“. Святкове дерево буде висотою в 30 метрів. Його зберуть з гілок сосни та ялиці з Вінницької та Житомирської областей. Запланована вага ялинки з прикрасами- 100 тонн. Вона буде прикрашена 4 км […]
ялинка

Можливо ви пропустили?