Чоловік влаштував стрілянину на полігоні відходів у Голосієві

стрілянина

При спробі потрапити на територію полігону будівельних та великогабаритних відходів №6, що розташований на вулиці Пирогівський шлях у Голосіївському районі Києва, чоловік здійснив кілька пострілів з револьвера “Флобера” в охоронців.

Подія сталася у неділю, 5 грудня, повідомила пресслужба ПрАТ “Київспецтранс”.

Внаслідок стрілянини було поранено одного з охоронців. Він отримав легкі травми, його життю нічого не загрожує.

Невідомий намагався пройти на територію полігону через контрольно-пропускний пункт, пояснюючи, що йому конче потрібно відшукати щось у відходах. Попри заборону, чоловік спробував потрапити на полігон знову, але цього разу через огорожу. Коли йому стали перешкоджати, він відкрив вогонь у відповідь. Співробітники охорони обеззброїли порушника, затримали та передали наряду поліції“, – йдеться в повідомленні.

Next Post

Метро та наземний транспорт працюватимуть довше через футбол у Києві

Вт Гру 7 , 2021
Сьогодні, сьомого грудня у Києві вечір футболу. Через це змінить роботу громадський транспорт — метро, автобуси, тролейбуси та трамваї курсуватимуть на годину довше. На НСК «Олімпійський» відбудеться футбольний матч між командами «Шахтар» Донецьк та «Шериф» Тирасполь. Так, перед початком гри можливе обмеження (закриття) станції «Олімпійська» на вхід. А після завершення можливе обмеження (закриття) на вхід станцій «Палац спорту», «Олімпійська» та «Площа […]
Олімпійський

Можливо ви пропустили?