Суд зобов’язав НАБУ відкрити кримінальну справу проти Кличка

Вищий антикорупційний суд зобов’язав Національне антикорупційне бюро (НАБУ) відкрити кримінальну справу проти мера Києва Віталія Кличка.

Ініціатором справи виступили депутати Київської міськради, які підозрюють Кличко в можливому зловживанні владою і розкраданні коштів з міського бюджету, – передає “ЦензорНЕТ”.

Депутати вважають, що Кличко разом з чиновниками КМДА і “Дирекції будівництва шляхово-транспортних споруд Києва” могли завищити вартість реконструкції Шулявського шляхопроводу. Вигодонабувачем, за інформацією заявників, була компанія-підрядник проекту Північно-Український будівельний альянс з корпорації Укрбуд.

Депутати також вважають, що київський мер сприяв “незаконної реалізації майнових прав юридичних осіб, пов’язаних з його колишнім політичним соратником і бенефіціаром Укрбуд Інвест і Укрбуд Девелопмент” Максимом Мікітасом.

Next Post

Верховний суд скасував рішення Київради про заборону продавати алкоголь вночі

Вт Жов 15 , 2019
Верховний суд визнав незаконним рішення Київради від 2017 року заборонити продаж алкоголю в столиці з 23:00 до 10 години ранку. Про це повідомляє Громадське з посиланням на Єдиний реєстр судових рішень. Постанову Київради №19/1023 від 10 квітня 2017 року про заборону продажу алкоголю вночі визнали незаконною суди першої інстанції — […]
Алкоголь

Можливо ви пропустили?