У Солом’янському районі невідомий з балкона кинув цеглину у комунальників

На вулиці Ушинського, 19 в Солом’янському районі невідомий кинув шматок цегли в екскаватор. Про це повідомляє прес-служба «Київтеплоенерго».

Імовірно, цегла був скинутий з балкону багатоповерхівки. В цей час внизу працював машиніст аварійно-відновлювальної бригади на екскаваторі. Він засипав яму на дитячому майданчику після ремонту тепломережі.

В результаті інциденту було розбито заднє скло екскаватора. Осколки скла потрапили в салон і мало не травмували працівника. Машиніст відразу викликав поліцію.

«Ми розуміємо, що іноді робота аварійно-відновлювальних бригад супроводжується певними незручностями для мешканців. Адже для того щоб ліквідувати пошкодження, нам необхідно проводити розриття на прибудинкових територіях. І цього не уникнути, так як зараз зношеність теплових мереж досягає 80%. Це і є причиною пошкоджень, які ми ліквідуємо, щоб в будинках було тепло і гаряча вода, – розповів директор структурного підрозділу “Автотранспорт” КП “Київтеплоенерго” Геннадій Бесєдін. – Іноді для цього працівникам доводиться працювати в цілодобовому режимі. І дуже важлива їх безпеку. На щастя, на цей раз працівник не постраждав, але цей випадок міг закінчитися трагічно. Закликаємо киян з розумінням ставитися до роботи працівників і не псувати комунальну техніку, яка є власністю громади Києва ».

Також комунальники розповіли, що заміна скла в екскаваторі обійдеться приблизно в 19 000 грн.

Next Post

У Києві перекинувся будівельний кран

Пт Вер 20 , 2019
На вулиці Сім’ї Сосніних в Києві під час реставрації моста впав будівельний кран. Про це повідомляється на сторінці Патрульній поліції Києва в Telegram у четвер, 19 вересня. Правоохоронці отримали повідомлення про подію близько 17-ї години. З’ясувалося, що під час робіт з реконструкції моста на Борщагівці сталося перекидання будівельного крана. За […]
Перевернулся кран

Можливо ви пропустили?