В “Укрзалізниці” прокоментували звинувачення “Київпастрансу” щодо скасування 12 рейсів електрички

Глава “Укрзалізниці” Євген Кравцов відповів на звинувачення “Київпастрансу” в тому, що 12 вересня 12 потягів міської електрички вчасно не вийшли з ремонту.

Щоранку “Київпастранс” скасовує по кілька рейсів міської електрички, але вранці 12 вересня було скасовано рекордну кількість – 12 рейсів. Цей випадок настільки розлютив пасажирів, що вони заблокували рух на шляхах на станції “Троєщина-2”.

У “Київпастрансі” заявили, що ці поїзди перебували на ремонті в депо “Укрзалізниці”, тому питання слід адресувати залізничникам. Також на підприємстві поскаржилися на відсутність договорів, – йдеться на сайті “Київпастрансу”.

Кравцов зазначив, що борги “Київпастрансу” перед “Укрзалізницею” досягають 18 мільйонів гривень: 6 мільйонів – на ремонт електропоїздів і 12 – за користування інфраструктурою.

Крім того, між “Київпастранс” і “Укрзалізницею” відсутні діючі договори на ремонт рухомого складу.

Кравцов нагадав про прагнення “Укрзалізниці” повернути собі на баланс міську електричку і інтегрувати її в проект Kyiv City Express: об’єднане міське і приміське залізничне сполучення. За словами чиновника, проект полегшить сполучення з містами-супутниками і центру міста з Троєщиною.

Глава компанії нарікає, що керівництво Києва зволікає з розглядом цієї пропозиції.

Next Post

Один з охоронців будівництва на Протасовому Яру побив жінку

Пн Вер 16 , 2019
Вже декілька місяців триває протистояння киян та забудовника “Дайтона Груп” з приводу забудови Протасового Яру. Вчора ввечері постраждала жінка. Як повідомляє Олександр Бабашкін на своїй сторінці в Facebook, його мати Юлія Кононенко, вчора була побита одним із охоронців- “тітушок” забудови. Вона є координаторкою громади Протасового Яру та приймала активну участь […]
протасів яр, напад на волонтера

Можливо ви пропустили?