На трьох маршрутах у Києві старі «Богдани» замінять на німецькі автобуси

MAN

До Києва привезли першу партію німецьких автобусів MAN, які вже у січні замінять старі «Богдани» на маршрутах №№ 191, 417 та 573.

Про це повідомив заступник голови КМДА Костянтин Усов.

«Першу партію вживаних, але добротних автобусів MAN уночі привіз перевізник із півдня України, який повірив у Київ», – розповів він.

За словами Усова, 29 великогабаритних, низькопідлогових автобусів працюватимуть відповідно до нових стандартів. Зокрема, вони будуть обладнані камерами для безпеки пасажирів та датчиками підрахунку пасажиропотоку.

“У 2022 році плануємо залучити сотні таких або кращих машин з усієї країни стандарту “Євро-5” і місткістю від 60 пасажиромісць. Це прибере з вулиць багато іржавих “Рут”, “Богданів” тощо, що називається маршрутками”, – додав Усов. .

Next Post

У Києві перейменували декілька вулиць у Голосіївському, Шевченківському, Подільському та Деснянському районах

Пт Гру 17 , 2021
Учора під час пленарного засідання Київрада підтримала рішення про встановлення назв безіменним топонімічним об’єктам та перейменування вулиць. Зокрема, перейменовано 4 вулиці. У Голосіївському районі вулиця Амурська перейменована на вулицю Академіка Книшова, який побудував одну з найрозвиненіших галузей сучасної медицини в українській кардіохірургії, до останніх днів життя керував Національним інститутом серцево-судинної хірургії ім. М. М. Амосова НАМН України. У Подільському […]
перейменування вулиць

Можливо ви пропустили?